Home
Systemisch werk
Traumawerk
Astrologie
Systemische astrologie

Opleidingen

Over mij
Contact

Praktijk voor levenskunst

Praktische astrologie

Duur
De basiscursus ‘praktische astrologie’ duurt 3 à 4 jaar en bestaat uit minimaal 6 modules.
Een module bestaat uit 12 lessen, 2 uur per les, op basis van minimaal drie deelnemers.
Elke module wordt afgerond met een gemeenschappelijke opdracht. Hieraan kan ik zien in hoeverre de stof begrepen is en goed binnen is gekomen. Ben je positief door de opdrachten van de zesde modules gekomen, dan ontvang je het certificaat ‘Basisastroloog'.

Groepslessen praktische astrologie
De kosten per module van 12 lessen à 2 uur bedragen € 240,00 op basis van min. 4 deelnemers.  De module kan ook in twee blokken gesplitst en betaald worden. Dit komt dan op € 125 per blok van 6 lessen á 2uur. De prijs is inclusief de Athelas lesboeken, excl. andere vakliteratuur. Je volgt deze lessen met minimaal drie andere cursisten.

Privélessen praktische astrologie
De privélessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en jouw specifieke interesse binnen de astrologie.
De kosten per privémodule van 6 lessen à 2 uur bedragen € 180. Het aantal blokken om het certificaat ‘Basisastroloog’ te halen is afhankelijk van je persoonlijke vorderingen.

Systemisch werk

Groepslessen
De opleiding systemisch werk bestaat uit 2 modules van 6 lessen à 4 uur bij min. 6 deelnemers, incl. een pauze.
De lessen zijn verspreid over een jaar. In de eerste module zullen we met onderbreking van eventuele vakanties om de week bij elkaar komen. Voor de tweede module zullen de lessen ongeveer 1x per maand plaatsvinden.

Kosten
De kosten per module van 6 lessen à 4 uur met min. 6 deelnemers bedragen € 365,00. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en exclusief aanvullende vakliteratuur.

Privélessen
De privélessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en jouw specifieke interesse binnen astrologie en eventueel aanverwante vakgebieden. De kosten per privémodule van 6 lessen à 3 uur bedragen € 415,00.

Systemische astrologie

Inhoud
Tijdens de training systemische astrologie leer je hoe je deze vakgebieden - met behulp van een bordspel - samenvoegt en beeldend en aanvullend maakt voor elkaar.
Ben je klaar voor deze praktijktraining?
Je bent klaar voor de praktijktraining systemische astrologie als je zowel met astrologie als met systemisch werk vakkundig overweg kan.

Duur
De training systemische astrologie bestaat uit 6 bijeenkomsten van 3 tot 4 uur op basis van minimaal 4 deelnemers. Daarna worden om de maand evaluatiebijeenkomsten georganiseerd voor de systemisch astrologie leerlingen i.o. om ervaringen uit te wisselen.
Je werkt met een door Truus van Leeuwen ontworpen en ontwikkeld systeem. Dit systeem is zowel geschikt voor 1-op-1 consulten als voor groepstrainingen.

Kosten
De kosten voor de 6 bijeenkomsten bedragen € 365,00.
Dit bedrag is inclusief een reader en een papieren speelveld om mee te starten. Extra studieboeken zijn voor eigen rekening.
De kosten voor de evaluatiebijeenkomsten bedragen € 55,00 per bijeenkomst van 4 uur bij min. 6 deelnemers.
De trainingen, cursussen en opleidingen vinden plaats op Lavendelhof 91, 4907 AS Oosterhout.
Parkeren: vrij parkeren op een parkeerterrein voor de deur.