Home
Systemisch werk
Traumawerk
Astrologie
Systemische astrologie
Opleidingen

Over mij

Contact


Praktijk voor levenskunst

Mijn achtergrond

In januari 2000 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Ik ben gecertificeerd systemisch werker en –trainer, begeleider bij traumaverwerking en praktiserend astroloog. Met de genoemde ‘instrumenten’ begeleid ik mensen tijdens hun zoektocht naar antwoorden op bepaalde vragen of om inzicht te krijgen in lastige situaties. Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot hun privéleven, maar ook vragen met betrekking tot hun werk, relaties of anderszins. Afhankelijk van de vraag en de persoon en het onderwerp maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken.

Voor de eerste twee vaardigheden heb ik opleidingen gevolgd aan het Nederlands Trainingsinstituut voor NLP en Systemisch Werk te Limmen. Mijn astrologische en psychologische kennis en vaardigheden heb ik na het behalen van mijn certificaat uitgebreid met aanvullende opleidingen.

Voordat ik mij richtte op mijn eigen praktijk heb ik 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Naast mijn functie als directiesecretaresse fungeerde ik als vertrouwenspersoon. In deze periode heb ik inzicht verworven in complexe organisatiestructuren.

De Oost-Indische geschiedenis en de hieruit voortkomende systemische vraagstukken hebben mijn speciale aandacht, zoals ook de problematiek die zich voor kan doen bij samengestelde gezinnen.